duminică, 31 iulie 2016

Plimbare cu vaporașul pe lacul Herăstrău

     

     

       Da, e ultima zi din săptămână și fiind pentru mulți zi de odihnă, ne gândim ce să mai improvizăm să o facem de neuitat. Dacă săptămâna trecută v-am povestit despre Mogoșoaia, astăzi vă scriu totul despre cum poți petrece timp de calitate în București. Mai exact în Herăstrău. Mult mai bine întreținut ca Cișmigiul, acest parc este liniștit, are porțiuni întregi unde razele soarelui nu-și fac simțită prezența chiar și la temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Sunt multe restaurante la prețuri acceptabile, ”Pescăruș” e preferatul meu. Și o plimbare pe lac cu vaporașul este mai mult decât reconfortantă. Despre asta vă voi scrie astăzi.
      Pentru mine a fost prima dată când m-am urcat într-o astfel de ambarcațiune în București. Am schimbat porțiunea de parc unde ne plimbam de obicei și am coborât fix la Debarcaderul Central unde un vaporaș se pregătea să plece. Am rugat să ne aștepte să cumpărăm bilet, am dat 10 lei pentru două persoane ( pentru copii mici este gratuit, pentru copii mai mari, între 10 și 14 ani este doar doi lei), și-am pornit. Sincer, cele 20-25 de minute în care se înconjoară lacul au trecut ca prin vis. Am apucat să fac câteva video și fotografii pe care să le împărtășesc cu voi. Dar într-o zi extrem de călduroasă a fost foarte relaxant.  Și vă recomand să încercați.

    Program 10:00 - 20:00

    Tarife pentru plimbări cu vaporașul:
    Adulți - 5 RON
    Copii între 10 și 14 ani - 2 lei
    Pensionari - 2 lei
    Persoane cu dizabilități - gratuit

    Închirieri vaporașe pentru evenimente sau grupuri:
    Vaporaș de 12 locuri - 150 RON/ h
    Vaporaș de 20 de locuri - 200 RON/ h
    Vaporaș de 50 sau 80 de locuri - 500 RON/ h

     




         

         Dacă vrei mai multă intimitate poți închiria o barcă sau o hidrobicicletă. Închirierea unei bărci de maxim 3 persoane costă 5 RON, o hidrobicicletă de două persoane este 10 RON, și una de trei persoane este 15 RON. Vă urez o duminică minunată!





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu